sâmbătă, 28 februarie 2009

In termeni stiintifici: bleah.

Consider fascinant. Exact acei oameni care au atins piatra din fundul fantanii in ceea ce inseamna penibil, jalnic, patetic si ridicol sub proprii mei ochi, exact aceia zic, se erijeaza acum, cu o noua piele trasa peste, in critici ai non-conformismului si (tineti-va bine) originalitatii. Pentru detalii: link.
Dar, despre morti numai de bine.
Iaca o fotografie mult mai interesanta in sine decat subiectul de mai sus.

4 comentarii:

  1. ma... la mine la poli imi place un lucru, suntem invatati sa fim deosebit de scurti si la obiect, mereu incercam sa reducem la minim tot, sa eficientizam tot, sa taiem tot ce se poate taia. Voi astia de la uman ganditi prea mult, multa polologhie, prea mult comentariu, mormane de volume de discutii, nu imi place.la noi e simplu, 2+1=3 atat.daca mie imi place o tipa si ei de mine, ok... ne combinam si aia e, nu stau s-o intreb.. auzi draga da nu e prea devreme da nu stu ce da nu stu cum, vrei?bun! si daca ulterior se constata o oarece lipsa de compatibilatate, ok, o inviti la cico, ii explici si GATA! NEXT! nu mai revii si iar te desparti si iar revii si... nu... la noi la poli nu e asa. dar daca voua va palce sa va jucati asa... well.. mult noroc
    e prea complicat la voi ca va scarpinati asa pe dupa ceafa, da ma rog... treaba voastra.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deoarece despre piatra de pe fundul fantanii citesc acum pentru prima data si link-ul trimite la o scriere lunga si adunata pe fond...galben? Am ales sa comentez poza, care clar este mult mai interesanta, aducandu-mi aminte de bancul cu calugarii de dupa gardul manastirii. Aflati in aceeasi pozitie ca exemplarele canine din imagine, primul strigand "Faceti un cerc, faceti un cerc!" Atat. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Ionescu: nu ai inteles. mai citeste o data Erata. sau nu, cum vrei.

    RăspundețiȘtergere
  4. la tine a socializa = a te pune in pericol si a discuta cu cineva = a-i oferi sansa sa iti faca rau. nu mai argumentez. pentru un om normal disfunctionalitatea filozofiei tale e evidenta.

    RăspundețiȘtergere