luni, 24 august 2009

Despre agresivitate pe blog, random violence si alte chestii morale

Observand cu satisfactie ca cele doua fete cu pizda la cur fata1 fata2 (lucru lesne de inteles data fiind folosirea intensa a acelei gauri in momentele lor de comuniune spirituala proFUNDa, ca o mufa de intrat in Matrice) inca se mai mulg reciproc cu gandul la mine, am hotarat sa le acord un raspuns. Ca sa nu moara proaste.

Nu ii scriu asta pe blogul lui pt ca nu vreau sa ii fac trafic la blogul lui fecal. Si oricum nu va intelege si va sterge. Sau va modifica. Asa ca imi mai sacrific o pagina din spatiul meu sacrosanct. Ultima.

Asa cum am explicat pe scurt in postul anterior, retardata 1 (descrisa mai sus ca fata1, fiind femela lider in mini-haita lor de hiene) s-a gandit ca daca tot a terminat de dus gunoiul si facut ciorba, adica the high-points of his day, si tot nu i-a mai venit o idee buna de o saptamana (cand era pe veceu, se caca, si si-a dat seama ca se poate sterge cu partea mai moale a hartiei), de ce sa nu caute pe cineva pe net de care sa isi bata joc. A gasit-o, si-a batut joc, intr-un stil sterp si, cum spunea I. Barbu, REFUZAT DE IDEE. Tipa, o sensibila si jumatate, in loc sa se baseasca cu stropi pe ochelarii lui si sa mearga mai departe, se lasa ranita de specimen, lucru foarte suparator pentru mine, pentru ca e plin internetul de specimene ca el si ar trebui sa avem cu totii o defensiva mult mai buna impotriva lor. Si anume nesimtirea.


Pentru ca specimenele despre care vorbim aici sunt din cele binecuvantate cu o capacitate de intelegere minima (si deci o inclinare spre a fi mereu fericiti in lumea lor, lucru tipic celor saraci cu duhul) trebuie sa incepem prin a deslusi o confuzie teribila.

In primul rand retardata2, amicul lui terminat, intr-o maniera amuzanta, il picteaza in culori ero(t)ice si sustine ca iesirile sale nervoase de gospodina frustrata (fana infocata "Fara sani nu e rai") si stata prea mult in casa sunt de fapt semnul unei GANDIRI LIBERE SI NECENZURATE. Mai lipsea sa bage cliseul cu dreptul la libera expresie etc.
"are un gram in plus de coaie fata de voi amandoi fiindca isi spune impresiile fara cenzura." - Nu! Pentru ca nu doare pe nimeni nici in pula de parerile lui!

Sa iti desenez amice idiot:
Daca eu vin peste ma-ta in casa si ii spun ca nu imi place culoarea chilotilor ei, si dupa ce ma da tac-tu afara incep sa sun pe fix spunand ca nu imi place culoarea chilotilor ei, si dupa ce scoti fixu din priza incep sa scriu pe trotuar in fata blocului ca NU IMI PLACE CULOAREA CHILOTILOR EI, imi exersez dreptul la libera opinie, sau nu fac decat sa arat ca sunt un ratat care nu are alta treaba mai buna de facut decat sa fie futut in cur de treaba altora?
Asa, in stil manelist. Ca vad din poze ca iti place sa dai din cur. Eu personal am dat din cur numai cu mama voastra comuna.
Intelegi tu oare, copil pierdut in confuzia democratiei care a venit peste tine prea repede si nu ti-a dat timp sa te ajustezi?

Violenta aleatorie nu este un semn al unui spirit liber, ci al unuia pierdut iremediabil. Fie ea fizica sau verbala. In cazul de fata este verbala. Dar, asa cum ti-am explicat si pe blogul tau, imediat cum iti vor creste si tie testiculele destul de mult sa o transpui fizic, ti-o vei lua in gura aia de specialist IT pe care o crezi desteapta (dar nu e), si te vei maturiza. Brusc.
Si atunci vei intelege cat de prost erai inainte. Adica acum.
Fata aia e prea sensibila si ti-a dat mult prea multa atentie. Eu ma multumeam sa ma pis pe tine din mers destul de grav incat sa ma asigur ca nu iti mai bagi nasul in curu meu si sa imi vad de viata.
Nu ma intelege gresit, nu consider ca violenta e ceva rau in sine. In cazul tau cel putin ar fi cel mai bun lucru si ti-as aplica tratamentul personal. Dar nu cea random, cea stil terorist. Care nu ataseaza o fata inamicului si nici nu este interesata de fata lui. Tu te iei de oricine ca sa faci si tu ceva. Eu ma iau doar de tine, ca sa fac ceva bun.

Buuuun. In al doilea rand, raspunsul meu, acel comentariu pe care l-ai editat, nu se dorea nicicum un raspuns taios, ci unul EDUCATIV. In mod normal ar fi fost unul taios. Dar tu esti o tinta moale, usoara. Nu esti la nivel ca sa meriti un raspuns taios. Pe care oricum nu l-ai intelege.

In al treilea rand, observ ca m-ai denumit nevastuica. Sunt convins ca voiai sa ma insulti, dar tu, in perpetua ta ignoranta, nu stii ca nevastuica este un animal foarte inteligent. Sunt deci multumit de tine, in continuare.

In al patrulea rand, observ ca retardata2 ma invita la o bere. Nu am amici ratati. Tocmai de-asta nu am prea multi. Si ies la bere numai cu amicii sau cu cei care imi pot deveni amici, indeplinind unicul criteriu de a NU FI RATATI. Dar daca era de fapt o invitatie la Fight Club mascata, atunci zi locul si ora.

In al cincilea rand, stim amandoi ca esti un attention whore si te atingi singur cand vezi cat de mult caz se face pe seama ta. Consider totusi ca daca acest post va trezi "awareness"-ul in privinta celor marginalizati pe buna dreptate, ca tine, atunci vei primi din ce in ce mai putina atentie nemeritata.
Eu unul iti multumesc ca mi-ai dat ocazia sa mai vars din veninul conservat in sistem de atata timp, pe cineva care chiar merita.

In al saselea rand, replica data fetei aceleia a fost geniala: "eu nu sunt obez si pot sa ma masor oricand cu tine in muschi" Masterpiece intr-adevar. Te defineste complet si daca as lasa doar partea asta din intreg postul ar fi de-ajuns. Ar avea acelasi efect.
Nici amicul tau de cur nu se lasa mai prejos cu penibilul: "dupa ce am citit si pe un blog si pe celalalt “atacurile verbale” si incrancenarea amandorora… pot spune ca e foarte amuzant… stilul taios si direct al lui George mai face o victima… victima… o pasarica blogaritza.. citez: “mwuahahahhahahahahhahahahahah” :) )"

...batman si robin ai blogosferei ce pula mea.

In al saselea si ultim rand, ai spus ca trebuie sa iei cate doua proaste si sa le jonglezi pe pula. Sunt perfect de acord cu tine si aici. Ale mele sunt mentionate mai sus, cu numar in dreptul lor.

Fetelor, G Melteanu si Fuzzy Stockings, sunteti doi sunt infranti de viata si va plangeti tristetea gura in pula reciproc.

Si imi place asta:
fuzzy - "zau de nu mi-ai scos un zambet… reclama sa iti faci pe alte bloguri, apropo… ;) Si apararea nu o iau lui George fiindca il cunosc ci pentru ca merita, spre deosebire de tine si pasarica ta retardata"
....poftim? ce zici ma acolo? ce legatura are maica-ta cu toate astea? sa nu te prind ca te iei si de ea ca o pun sa iti taie alocatia futu-ti gura matii de copil.

Sunt foarte amuzat de adancimea pe care ai atins-o scufundandu-te in cacat. Tine-o tot asa. Ca imi place cum mi-o tii. Chiar ca esti o gasculita. Puneti-va creierasele atrofiate si fierte de onanism la ceva mai frumos. Faceti si voi desene cu mickey mouse sau mica sirena. Cred ca ar fi perfect pe nisa voastra.


PS: actualizare de ultima ora - nevastuica mi-a dat ban. El poseda doar lasitatea acestui animal dat de el insusi ca exemplu, se pare.
update2 - si Fuzzy PalmsKing mi-a dat ban. e clar. acum se tin in brate si plang

6 comentarii:

  1. Băi ostoitule, scri mult şi prost. Mai concis şi la obiect că m-a trezit piuitul calculatorului c-am adormit pe tastatură.

    Veniţi-ar borâtură-n gură. Ţine-o tot aşa şi te bag în blogroll dacă scri ceva şi de mine.

    Hai, te pup pe omuleţ cu glandul.

    Semnat, Toma. Sărăcia aia de formular nu mă lasă să te spamez cu adresa blog-ului.

    RăspundețiȘtergere
  2. PS: "scrii" cred ca se voia acolo nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Am sa las acest comentariu doar ca sa iti fie mereu rusine cu faptul ca esti penibil de prost.
    Mult m-ai cautat. Si pe mess. Ca ti-am tras-o atunci de nu ma poti uita. Te-am umilit in public si ai plans nopti in sir. Ti-ai schimbat blogul de rusine. Acum m-ai gasit, si tot ce poti face este sa te umpli de cacat din nou, ca un copil frustrat si prostovan ce esti.
    ...si agramat.
    Cum a mai zis unu mai de mult:
    Lasati copiii sa vina la mine...

    Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere
  4. Păi răspunde în rasa mă-tii pe mess-ul ăla dacă tot ai văzut că te-am căutat. Crezi că sunt tarfa aia damblagită a ta după care bocești ca orfanul ?

    Știi că ești dator, eu te-am cătat tu n-ai răspuns așa că aștept să mă contactezi cu buzele tale suave de transsexual obez și răsuflat direct în tarele tălpii.

    Și să fi nefumat că n-am chef să-ți explic fiecare cuvânt de 2-3 ori.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tu ai ignore de la inceput copil de pripas. Stiam ca este adresa ta si ti l-am ars peste muie instant. Daca ai ceva de slobozit din gura aia de canal spune aici, sa vada toata lumea cat esti de terminat...
    Te cred ca ti-e rusine. Si mie mi-ar fi in locul tau.

    Te mai astept.

    RăspundețiȘtergere