duminică, 23 august 2009

Aventuri pe net

Intrand pe blogul unui taran prost, sa vad ce aberatii pseudo-amuzante a mai postat, si cine mai injura pe cine (site-ul acela se transforma incet-incet intr-un fenomen social), nimeresc din greseala pe blogul unui retardat frustrat
Acum, retardatul frustrat se lua de una care era prea boema pentru gustul lui de copil de 30 de ani crescut la umbra.
Ca un om fara ocupatie dar mereu cu simtul dreptatii, imi dau seama ca retardatul insulta boema fara argumente, din lipsa (din nou) de ocupatie. Atunci imi zic sa fac o fapta buna. Incerc sa ii explic de ce actiunile lui sunt lipsite de sens, deoarece a insulta persoane straine este la fel de eficient si util cu a arunca cu cacat in elicoptere. Distanta e de vina....
Comentariul meu este primit cu aere de superioritate si indulgenta de copilul batran cu poza gotic-manelista, in temnita gotica a blogului sau gotic (deci tipu' se caca lilieci), dar primeste un raspuns acid din partea side-kickului sau de incredere: unu' care se vrea 'normal' intr-o lume rea si ciudata, dar e mai lipsit de idei ca ma-sa de pule (asta se pisa paianjeni).
Hai sa va dau niste exemple din ineptiile dobitocului:

"Daca eram o planta, as fi fost – iarba (sterge zambetul de pe fata!!!)"

Vai, m-am cacat pe toata familia ta de ras... In primul rand ca ESTI o planta si la cat de prost esti cred ca esti o buturuga. In al doilea rand daca erai tu iarba nu imi stergeam zambetul de pe fata ci te foloseam sa ma sterg la cur, ca iarba asa proasta ca tine nu merita fumata nici pe o insula pustie.

"Daca eram o planeta, as fi fost – luna"

Pocnite-ar facultatile alea la stat pe care le pretinzi in moalele capului. Creca ai facut vreo 4 pe putin dar nu ai terminat de pus tencuiala la nici una. Pui numa faianta in baie la tine.

"Daca eram un sunet, as fi fost - siroitul apei (daca nu, atunci macar un “yo, yo, mic check“)"

Asa se aude la mine in baie cand ma pis. Siroitul si maica-ta facand probe de microfon la vorbitor.

"Daca eram o haina, as fi fost – manusi"

E ziua ta norocoasa! Esti o carpa.


Exemplele pot continua. Ideea e ca retardatul (adica ala de mai sus cu fata de KISS wannabe, care se mai prezinta si in alte ipostaze penibile), vazand ca nu poate duce conversatia la bun sfarsit ca un om cu cap (adica prin argumente de bun-simt si injuraturi de mama) recurge la ceea ce noi toti din blogosfera stim ca pur si simplu nu se face, si anume editarea comentariilor.
In termeni simpli (pentru cei care au terminat tarziu liceul sau au intrat prea devreme la parnaie), ceva de genul: eu zic ca imi bag pula in ma-sa si el schimba ce scriu ca sa para ca isi baga el pula in ma-sa, si se bate pe burta de satisfactie ca "hahaha" e destept de pfoai de mult prea clever.
Intrucat eu iau acest lucru ca pe un semn clar al acceptarii inferioritatii intelectuale si de caracter - deoarece, daca deschizi un blog ca sa te prezinti (asa cum sustii), atunci implicit te supui si comentariilor primite, iar daca recurgi la moderarea comentariilor ca sa le tii doar pe-alea unde te ling aia care iti datoreaza bani in cur, sau la editarea comentariilor ca sa te lingi singur in cur, atunci nu faci decat sa te minti singur - il voi lasa sa isi traiasca miracolul propriei realitati, de vreme ce recunoaste ca realitatea e prea cruda pentru mintea lui fragila de baiatu' lu mama.

Mai mult telenovela decat aventura. Dar e bine una de-asta sa iti mai puna sangele in miscare... Ma simt din nou ca la 23 de ani.

Ah, mi-au mai cazut privirile dezgustate pe una:

"Daca eram o materie de scoala, as fi fost – literatura"

Daca erai o materie de scoala, erai maica-ta. Pe aia cand moare o sa o tina la borcan pentru cercetari ulterioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu