sâmbătă, 13 februarie 2010

Aberatii Neidentificate si Acide (ANA)

voi incepe punand un comentariu lasat unui camarad de supt pula (el o tine, el o suge, si eu dau din cur) pe blogul lui, unde stiu ca nu va pregeta a-l modera si lasa in locul lui un steril "(troll gheu)"
iata-l:
al 4-lea!
in alta ordine de non-idei: de-asta arati tu ca o PULA?
pentru ca scrii un cacat de jurnal al lui bebelu la o revista pe care nimeni nu o mai suporta nici daca o dai gratis?
daca pui poze cu tine in chiloti cu crac si patratele, asta chiar o sa faca diverse proaste si ghey de pe cartea fetei sa intre pe blogu tau de cacat dintr-un interes subit inexplicabil si de nestavilit?
si unde e fana ta nebuna-din-porumb? voiam sa o intreb ce gust are si daca e mai sarata felatia in timpul pisarii. ei, nu-i nimic, o s-o caut pe facebook sa ii dau add si sa o invit la o cafea, la mana a doua. adica sa astepte pana imi trec eu cafeaua prin sistemul digestiv ca sa o bea. si sa ii pot spune in fata ca pizda proasta are acelasi miros oriunde ai plimba-o, chiar si la (wow!) Singapore.

voi continua spunand ceva cu totul neinteresant pentru cei care nu ma cunosc (alexandra ella besi in mm ca nu ma cunosti deloc!), si anume ce am facut eu sambata seara, valentin 13.

ora 11.03 - suna pate, errrrm telefonul. de fapt baraie. mesaj: iesi in oras? :D Eu sun inapoi sa vad cine pula mea vrea sa iasa cu mine in oras sambata seara. Fatalitate: o fosta colega de facultate. Ii zic da, sperand ca voi obtine nitica chizda, avand in vedere ca ultima data m-a lins cand urma sa se intalneasca cu unu cu care sa il insele pe actualu' ei prieten.

Fatalitate, no pizda allowed. Pai di se pula mea? Ca il iubesc. Si de ce te simti insultata? Ca ma tratezi ca pe un obiect, ca pe un instrument. Fah! Daca te tratam ca pe un instrument te sunam eu atunci cand aveam nevoie de o muie, DAR nu o fac si tu nu ai auzit sau luat masuri niciodata de diversele mele nevoie, fie ele sanitare sau sexuale!

Nu ca "bla bla bla bla bla bla bla" si mi-e rau si nu te inteleg si am dat la rate (!!! boboci in mm) si nu ma simt foarte bine si TE-AI IMBATAT!

Pai fah, tu borasti si eu m-am imbatat? Hai sa o luam de la inceput: eu iti explic ca nu ai de ce sa te simti insultata, pentru ca in viziunea mea oricine se poate FUTA cu oricine, atata timp ca exista consimtamant.

Pai nu exista ca....

Stiu futu-ti mortii lu ma-ta, am inteles asta, dar nu ai de ce sa te simti insultata, repet. Dimpotriva. Da, am spus ca m-am indragostit de cineva, si pana acel sentiment se va materializa si solidifica eu MA POT FUTA CU ORICINE.

Proa.... errrm, colega pleaca beata muci pe la 4 dimineata din revenge, un bar mic si imputit unde agat numa naspete de tras la muie o data si gata. Incerc sa agat o tipa oferindu-i un shot de tequilla, il bea ca nesatula dupa care imi spune ca prietenul ei e grasul insipid de langa ea, doar ca sa plece singura dupa o ora jumate, lasand masa de osanza in miscarea ei inertiala (ca doar era pretenu' ei).

Ii urez din zbor "o seara placuta in continuare" imaginandu-mi cum ii striveam pula umeda de obrajii tupeisti si trec la urmatoarea. Ii ofer un shot de tequila. Il bea, fara sa se gandeasca de doua ori. Dupa care imi spune ca are 14 ani... Stam de vorba steril cam o ora, dupa care se lanseaza si ea spre vagauna de ii zice ea acasa ei.

Inainte sa zboare, ii spun turturicii demult dezvirginate de 14 ani sa ma prezinte prieteni ei cu tzatzele mari si suculente: "bla bla bla bla bla si nu pot ca nu o cunosc atat de bine". Bine. O seara placuta in continuare si tie si mars in mortii ma-ti.

A treia si ultima prada (in afara de o patra care nu a avut succes nici de 2 fraze schimbate) s-a dovedit a fi culta, studenta la Litere si om care citise articolul meu despre mine si pula mea mare si cheala din "Doamna Grasa". Am facut schimb de pareri literare si ne-am regasit pe acelasi palier din enorm de multe privinte.

Avea un prieten care servea la troaca de la bar si s-a tirat, nu inainte de a-mi promite ca imi citeste pornograficul blog (adica asta) si ca imi lasa ID-ul de mail.

Profit de aceasta ocazie, Ioana, sa imi cer scuze ca ti-am scris pstdi@blogspot.com. Iti vei da seama singura destul de usor ca e un domeniu, si nu o adresa de mail. Astept mesajul tau si acum ma culc ca mi-e rau de la bere si tequilla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu