luni, 20 august 2018

Die Endlösung der PSDfrage

Buna, sunt Mama Omida, ghidul tau in descifrarea viitorului pe termen scurt. Pentru imbunatatirea nivelului tau de intelegere a cauzalitatilor, acest apel va fi inregistrat, ca sa iti dam cu el in cap in 2021. Acesta este meniul principal. Daca:

1. esti naiv, recent pe lume, sarac cu duhul sau de-a dreptul cretin facut gramada, apasa tasta 0, confirmand ca acesta este nivelul tau de comprensiune a mediului inconjurator. Iti manifesti astfel dorinta ca alegerile parlamentare sa aiba loc anticipat. Te informam ca PSD pleaca, spune "piua" si se regenereaza la umbra, iar noi lasam dezastrul facut de ei pe mana unor nevinovati, pe care sa ii injure apoi PSD-ul ca fac treaba chiar mai proasta decat ei. Isi paveaza astfel terenul pentru alegerile din 2021 (cand tu nu vei iesi la vot pentru ca esti prea interesant pentru asa ceva si ai si tricou cu "ma p** pe el de vot" ca sa o demonstrezi) si te trezesti iar la inceputul ciclului de suferinta.

2. esti alergic la socialism de orice varsta, stanga politica iti provoaca reflux gastric si te trezesti adesea gandindu-te cate casti de miner ai putea strange cu o masina a timpului si un aruncator de flacari, apasa tasta diez si #rezista. Confirmi astfel ca iti doresti aplicarea solutiei finale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu